Si ndikon shkëmbimi i mesazheve seksuale në marrëdhënien tuaj?

Si ndikon shkëmbimi i mesazheve seksuale në marrëdhënien tuaj?​

1633262426793.png
Letrat e dashurisë janë zyrtarisht të modës së vjetër

Sipas CNN, një studim i ri zbuloi se dërgimi i fotove nudo ose teksteve seksuale është mënyra e re për të mbajtur shkëndijën e ndezur në marrëdhënien tuaj.
Hulumtuesit në Universitetin Drexel, anketuan 870 amerikanë të moshës nga 18 deri në 82 vjeç për studimin e tyre.

Ata zbuluan se 88 përqind e të anketuarve kishin shkëmbyer mesazhe seksuale, dhe 82 përqind e kishin bërë këtë para një viti.

Studiuesit gjithashtu pyetën pjesëmarrësit në lidhje me kënaqësitë e tyre seksuale dhe rezultoi se shumica e njerëzve që praktikonin ‘sexting’, ishin më të lumtur dhe më të kënaqur seksualisht.
Njerëzit që ishin në një lidhje, por jo “shumë serioze”, ishin më të lumtur me marrëdhëniet e tyre në tërësi kur i dërgonin njëri-tjetrit foto ose mesazhe seksi.

(Njerëzit në marrëdhënie “shumë të përkushtuara” nuk kishin asnjë efekt nga sexting, ndoshta sepse ata i kanë parë të gjitha tashmë.)
Burrat kanë më shumë gjasa të jenë më të kënaqur nga sexting.
28-022337-the_best_sexting_apps.jpg


b.telegrafi
 
Duke shkemby ndoshta aty per aty tduket se po funksionon por ne anen tjeter rritet rreziku apo deshira ta kesh prane e kur se ke, wooopppa ne krah te tjetrit apo tjetres lool
 
Ska taze ose bajat tek një femër, është puna e joshjes edhe taktika që përdor femra :p. Se ka edhe si dru, Njs se hym si thell.. E tek ato ka çka të mësosh lool
Se nashi ne mengjes e kam trurin e kthjellet une.
Po ti moj shejtane, nga i di kto gjera per femrat?!
?????
 
Per mua jane negative, kane qene negative dhe te jene negative. Ne nje njohje e siper me nje vajze po ia fillon muhabeti te del prej binareve. Dhe u be ai moment qe te jete shkak ta ndeprejme mardhenien e njohjes. Dhe nuk kisha mendime te mira per te!
 
Top