Si do vepronit,nese personi qe dashuruat me shikim te pare eshte i verber dhe shurdh?!

Lauri

Anunnak
4 faqe u mbushen me komente gjithësesi ?
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Sa për temën Jo.
As me shurdh, as me verbër sdo lidhja kuror, dhe asnjë me një të mençur.
Është kurth më besoni lool
 

Bebw

❌Once✖
Staf në FV.AL
Po si mund të jet dashuri me shikim të parë ku personi tjetër është i verbër ? Mund të jet 1 pëlqim i njëanshëm por vetëm kaq.Nëse personi që kam dashuruar me shikim të parë pëson këtë fatkeqsi do i qëndroja pranë dhe dashuria do ishte edhe më e fort.
 

Lauri

Anunnak
Më duket që nuk e kapët mesazhin e temës.
Për vete mendoj që " i verbër e shurdh" është figurave.
 
Top