• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Shtoj Sugen

HaRoMsI

<3 WiDe <3
Ka bo nick drop se kishte ca provime tani eshte rikthyer prap.nese ka njeri qe nuk eshte dakort te me japi 1 arsyeje dhe e heqim prap :)

KLm
 
Top