• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

shtoj Stiven

Adi_el

Founder
[19:11] -ChanServ- Stiven added to #Shqiperia access list at level 5.
[19:11] -ChanServ- Stiven added to #ndihme access list at level 5.
[19:11] -ChanServ- Stiven added to #Stafi access list at level 5.
 
Top