• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Shtoj kete ola Aope

StReSi_DhE_BiZnEsI

Anëtar i ri
Kjo ka qen Aope dhe me perpara por u ka heq nga haromsi per mos aktivizim.Dhe tani ajo hyn rregullisht dhe e rikthejm ne staf..Nqs se ka ndonje paqartesi shkruani..Them se nuk eshte nevoja per vote perderisa ka qen ne staf e arsyet e saj qe nuk eshte aktivizu
 
Top