• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Shtetet anetare te NATO-s

Loyalty

Anëtar i Nderuar
4 prill 1949

Belgjika
Kanadaja
Danimarka
Franca - eshte larguar nga komanda ushtarake ne 1966, merr pjese vetem ne politiken e NATO-s
Islanda - nuk ka ushtri te veten dhe ka hyre me kushtin qe mos te kete kurre ushtri, ka roje doganore dhe ka derguar trupa ne Norvegji per misionin e NATO-s
Italia
Luksemburgu
Hollanda
Norvegjia
Portugalia
Anglia
Shtetet e Bashkuara

18 shkurt 1952

Greqia - terhoqi trupat ushtarake nga 1974-1980 per shkak te marredhenjeve te keqija me Turqine si pasoje e pushtimit te Qipros nga kjo e fundit ne 1974.
Turqia

9 maj 1955

Gjermania

30 maj 1982

Spanja

12 mars 1999

Republika Ceke
Polonia
Hungaria

29 mars 2004

Bullgaria
Estonia
Letonia
Lituania
Romania
Sllovenia
Sllovakia
 
Last edited:
Top