Shtëpia e ndërtuar me kartmonedha

NeVertiti

~Kohe & Stine~
shtepia-monedha.jpg

Frank Buckley, një artist irlandez, ka punuar 12 orë në ditë nga 1 dhjetori deri në 24 janar për të ndërtuar një shtëpi me kartëmonedha të dala nga qarkullimi.

Buckley ka ngritur një shtëpi me “tulla” që kanë arritur vlerën e 1.4 miliardë eurove.

Vlera e një tulle ka shkuar rreth 50 mijë euro. “Shtëpia e parave” gjendet Coke Lane, në Smithfield.


2012-01-24T142447Z-1314505747-LM1E81O13YW01-RTRMADP-3-IRISH-JPG_072902.jpg


B;topchanel
 

DeliriumMind

Disconnect to Riconnect 💫
Pe: Shtëpia e ndërtuar me kartmonedha

pastaj na vjen keq kur shofim femije qe jetojne rrugeve pa shtepi dhe buk me henger.....
eeehhhh
 
Top