• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Shqiperia ime

NeVertiti

Kohe & Stine
Staf në FV.AL
Bukuritë e jugut të Shqipërisë: Nivica, kanionet, ujëvarat dhe bukuri të tjera. Fotot janë marrë nga: Fation Plaku dhe Auron Tare.

b;VOA - Zëri i Amerikës
 
Top