• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Shqiperia ime

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Shqiperia ime

Tropoje dhe Lugina e Valbones

70_big.jpg

6939.jpg

14394725.jpg

56573976.jpg

6953208049_6efbb4f4d3_b.jpg
 
Last edited by a moderator:

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Shqiperia ime

Kanioni i Osumit dhe Corovoda

51480da77f37271cd864657916be38f1.jpg

26_big.jpg

28_big.jpg

20234_320293134453_168973599453_3304219_2675330_n.jpg
 
Last edited by a moderator:

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Shqiperia ime

Liqenet e Shqiperise

Liqeni i Shkodres

Ohrid-Lake.jpg

001.jpg

1727991.jpg

16975658_303.jpg

1000674176_04a55be0e3_b.jpg

4810969251_6d4bf62038_b.jpg

4811592622_0107b136d0_b.jpg

7461411682_5ab0c8ce54_b.jpg

Lac_de_Shkodra.jpg

lake1.jpg
 
Last edited by a moderator:

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Shqiperia ime

Laguna e Karavastase

49_big.jpg

50_big.jpg

divjaka_karavasta_albania_wallpaper-640x340.jpg

exp_balk_3_6.jpg

image_0085.jpg

laguna shqiperi3.jpg

laguna shqiperi5.jpg

Narta_Lagoon.jpg

pelikan.jpg

PICT0083.jpg
 
Last edited by a moderator:
Top