• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Shperngulja e madhe - Enigme?!?!?

gafi

Anëtar i Nderuar
sa i perket kesaj teme do jap mendimin tim.nese qdo gje qe shenohet ne kete konvente eshte e vertet dhe nese qellimi ka qene zhdukja shfarosja e popullit shiqptar atehere me tregoni:
pse eshte dashur qe turqia ne fund te fundit tiu jap vend strehim,pse u ka dhene kushte per jete shqiptareve kur ka pas mundesi qe drejt e ne det ti dergoj dhe te zgjidhet problemi njehere e pergjithmone
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Qellimi i Serbise ishte te largonte sa me shume shqiptare nga keto troje e ai i Turqise ishte qe te fitonte ne aspketin numerike nga humbjet qe kishte pesuar ne ato vite si dhe ti trnsportonte shqiptaret atje ne kufi me kurdet ku kishte dhe ka shume probleme, madje edhe shume e ditur se ne ate kohe ushtria turke edhe i kishte ruajte shqiptaret qe te mos largoheshin nga ato vise. Ky eshte nje fakt i pamuhueshem. Turqia nuk ju dha asnje vendstrehim por ju dha vetem hapesire ne shkretetire. Sa shqiptare kan vdekur aty.
Meq qenka treguar Turqia aq zemergjere pse as atehere, as kurre e as sot nuk organizoi nje mesim te pakten nje mesim ne gjuhen amtare. Madje edhe greku e lejoi nje shkolle te tille keto dite. :ciaoo:

JU LUTEM BASHKONI TEMAT SE NUK I KENI BASHKUAR!
 
Top