Shenja më koprrace e horoskopit, janë llogaritarë të lindur

Të kursesh dhe të vësh diçka mënjanë në rast emergjence nuk është aq e thjeshtë sa duket, sidomos kur kalon para një dyqani dhe sheh këpucët e tua të preferuara apo një fustan të ri në vitrinë.

Por shenja e mëposhtme jo vetëm që kursen, por as nuk të ofron një kafe nga frika se mos ia shpenzojnë të tjerët.

SHIGJETARI

Shigjetarët janë llogaritarë të lindur. Nuk kanë nevojë për laps e letër apo makinë llogaritëse pasi kanë gjithçka të programuar në kokë.

U pëlqen jeta e mirë, të ushqehen mirë, të udhëtojnë, por njëkohësisht janë shumë të kujdesshëm në menaxhimin e të ardhurave dhe nuk rrezikojnë kurrë të ngelin trokë.

Punojnë fort dhe mendojnë edhe për ditët e vështira. Motoja e një Shigjetari është “Puno fort, për të gëzuar në të ardhmen”.

Për ta kursimi nuk është thjesht heqje dorë nga ndonjë kënaqësi e momentit, por një investim i mirë për të ardhmen.


Sot.com.al
 
Ndonje shigjetar qe tme ndaloj te mos shpenzoj njemishen ?! Se gati jam ahahahhahahhahaah
Mezi po me mbajn gishtat ?
 
Top