SHBA: Si po ndryshojnë agjencitë e modeleve?

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm

SHBA: Si po ndryshojnë agjencitë e modeleve?​

Briana Mariah, themeluese e agjencisë "Ne flasim", beson se modelet duhet të jenë një pasqyrim i botës që na rrethon, ndaj dhe agjencia e saj gjen dhe reklamon një grup unik e të larmishëm njerëzish.

 
Last edited by a moderator:
Top