• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Shalsi: Jam i befasuar

MasteR

I'm offline


Deputeti i Partisë Socialiste, Eduard Shalsi, është shprehur i befasuar nga vendimi i Kolegjit Zgjedhor . “Nuk jam fort i bindur për sa kohë nuk kam pasur mundësinë për të kontaktuar me relatorin e çështjes apo dhe për shkak të pamundësisë për të kontaktuar me juristët tanë në Kolegj”, është shprehur z. Shalsi, raportoi të shtunën “Mapo”.
Ai ka vijuar më tej se “një gjë është e habitshme, sepse gjithë ditën kam qenë në kontakte dhe dukej frymë pozitive, duke pasur parasysh se kemi kundërshtuar një vendim absolutisht të pavlefshëm dhe shkelja ishte aq flagrante saqë kishim të gjithë të drejtën juridike”.

Ndërkohë, Partia Socialiste nuk ka bërë ende një deklaratë zyrtare për mediat lidhur me vendimin e Kolegjit Zgjedhor./Telegrafi/
 

ReNdEx

Interist Forever
Pe: Shalsi: Jam i befasuar

Aman me gjith kta vl kte muabet kan te gjith kta si politikan ne shqiperi :(
 
Top