• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

rishtohet ..<jeniferqute

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
[23:00] -ChanServ- Caprice added to #Shqiperia access list at level 5.
[23:00] -ChanServ- Caprice added to #ndihme access list at level 5.
[23:00] -ChanServ- Caprice added to #Stafi access list at level 5.
ka qen e hequr nga mua..
[22:58] <@AUSTRALIANI_VIP> SA KOHE Ke Qe Sy Ketu
[22:58] <jeniferqute> un hyj
[22:58] <jeniferqute> tani vazhdimishte
[22:58] <jeniferqute> po thuj
[22:58] <@AUSTRALIANI_VIP> Edi
[22:59] <jeniferqute> po
[22:59] <@AUSTRALIANI_VIP> E Mbaj Mend
[22:59] <jeniferqute> me par
[22:59] <jeniferqute> kisha
[22:59] <@AUSTRALIANI_VIP> Qe Un Te Kam He
[22:59] <@AUSTRALIANI_VIP> Q
[22:59] <jeniferqute> shkollen
[22:59] <@AUSTRALIANI_VIP> Ti Jeton Ne Usa
[22:59] <jeniferqute> mir
[22:59] <jeniferqute> po
[22:59] <jeniferqute> kam emerin Agelina
[22:59] <jeniferqute> sa her
[22:59] <@AUSTRALIANI_VIP> Ohhh
[22:59] <jeniferqute> kur hyj
[22:59] <@AUSTRALIANI_VIP> Yeahhh
[22:59] <@AUSTRALIANI_VIP> 1sex Lal
[22:59] <jeniferqute> ma jep pleass
[23:00] * @AUSTRALIANI_VIP BacK
[23:00] * @AUSTRALIANI_VIP BacK
[23:00] <@AUSTRALIANI_VIP> Degjo Ketu
[23:00] <jeniferqute> ok
[23:00] <@AUSTRALIANI_VIP> Vetem Mos Ju A Jep Kujt Pass
[23:00] <jeniferqute> jo
[23:00] <@AUSTRALIANI_VIP> Po Ta Jap Me Qe Je Goc Dhe Me Mir Besim
[23:00] <jeniferqute> kurr
[23:00] <@AUSTRALIANI_VIP> U Know Wot I Mean
:)
 

HaRoMsI

<3 WiDe <3
Titulli: rishtohet ..<jeniferqute

per cfar ja kam mar doren un re ?

ik re laj noj makin andej pffff lavazhier :D
 
Top