Rindërtim/vazhdim i thënieve filozofike

Desa

Felix - Culpa
E keni parasysh kur lexon një thënie filozofike që pasqyron një realitet, por disi ka një shprazëti?
Këtu mund të rindërtoni, vazhdoni..... thënien paraprake që e zgjedhni vetë, apo të postuar nga dikush tjetër.
E filloj unë:

CDD1AA0F-3A5E-49B8-A46B-287E403C678E.jpeg

......por gjëja më e mirë është që femra të krijojë parajsën e saj me vullnetin e saj dhe fuqinë e saj vendimmarrëse. Sepse parajsa e prekur nga dora e “mashkullit”, bëhet ferr.
 
......por gjëja më e mirë është që femra të krijojë parajsën e saj me vullnetin e saj dhe fuqinë e saj vendimmarrëse. Sepse parajsa e prekur nga dora e “mashkullit”, bëhet ferr.

Pak koh me para keto fjale mi shprehu nje mashkull
Kshu qe ka akoma shpresa per ket bot 😁
 
Top