• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Rama në Durrës: 1001 leje legalizimi në Ish-Kënetë, ta kthejmë këtë zonë në ‘Durrësin

NeVertiti

Kohe & Stine
Staf në FV.AL
Rama në Durrës: 1001 leje legalizimi në Ish-Kënetë, ta kthejmë këtë zonë në ‘Durrësin e Ri’Kryeministri i vendit, Edi Rama ishte sot në Durrës ku shpërndau leje legalizimi për banorët e zonës së Ish-Kënetës. Në fjalën e tij me këtë rast, Rama u shpreh se gjatë 1 viti e gjysmë qeveria e majtë ka shpërndarë dyfishin e lejeve të legalizimit në krahasim me ato të dhëna gjatë 8 vjetëve të qeverisjes së PD. Rama ka premtuar se në 4 vitet e ardhshme në këtë zonë informale do të mund të përmbyllet procesi i legalizimit në ish-Kënetë duke bërë që të gjithë ata që kanë ndërtuar ndër vite në këtë zonë të bëhen pronarë të ligjshëm të banesave të tyre.

“ثshtë me rëndësi të theksohet se këtu merret një dokument që e kthen shtëpinë në pasuri të patundshme. Me këtë proces dhe ekonomia ka një përfitim, zona e Kënetës do përfitojë jo vetëm atë që iu takon familjeve. Me kryetarin e bashkisë sot dhe pas 21 qershorit do vazhdojmë dhe do ta kthejmë zonën e Kënetës në një zonë që meriton emrin ‘Durrësi i ri’”, tha Rama.
g.shqip
 
Top