• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Rama: Do marrim punëtorë nga jashtë, këta të rrinë të pinë kafe me lekët e babës se janë juristë

Rama: Do marrim punëtorë nga jashtë, këta të rrinë të pinë kafe me lekët e babës se janë juristë
1582354798226.png

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video teksa ka qenë duke inspektuar në Durrës riparimet dhe restaurimet pas dëmtimeve të 26 nëntorit.
Teksa ka qenë duke biseduar me një inxhinier, Rama është shprehur se do të marrim edhe punëtorë nga jashtë po të jetë nevoja.

Rama:

Të gjithë thonë vende pune, vende pune, po vendet e punës që do hapi ndërtimi janë pafund në kuptimin e nevojës.

Ne do të marrim edhe punëtorë nga jashtë po të jetë nevoja, vijnë punëtorë nga kontinente të tjera dhe këta të rrinë poshtë tek kafja se janë juristë.

Dhe e pinë kafen me lekët e babësTop Channel
 

Comments

Top