• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Rama: Borxh marramendës ndaj shqiptarëve në këtë 30 qershor

WxP

Antarë i Respektuar
Në deklaratën për mediat, menjëherë pas mbylljes së procesit të votimit, kryeministri Edi Rama u shpreh se nga nesër socialistët kanë një meritë, atë që qëndruan në anën e duhur të historisë. “Kemi meritën që zgjodhëm rrugën e drejtë e të gjatë të së ardhmes, duke pranuar sfidën shumë të rrezikshme të konfliktit sy […]

The post Rama: Borxh marramendës ndaj shqiptarëve në këtë 30 qershor appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top