• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

PS dhe PD regjistrohen për zgjedhjet në Ballagat

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
TIRANث- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) miratoi gjatë mbledhjes së sotme kërkesën e Partisë Demokratike dhe të Partisë Socialiste për regjistrimin e tyre si subjekte zgjedhore, pjesëmarrëse në zgjedhjet e pjesshme për kryetar komune në Ballagat, që do të mbahen në 2 gusht.
Shkaku i rivotimit për kryetar komune në Ballagat të qarkut Fier vjen pas shkarkimit nga detyra të kryekomunarit të mëparshëm, i larguar për shpërdorim detyre.Shekulli
 
Top