• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Propozoje te shtohet aop nick Beratsssii

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
[20:50] 7 NickServ 10 BERATSSSSSI is 1,4[¤°0,1 GLط®iط §©®ىقT 1,4°¤]
[20:50] 7 NickServ 10 BERATSSSSSI is currently online.
[20:50] 7 NickServ 10 Time registered: Mar 02 14:27:39 2010 UTC
[20:50] 7 NickServ 10 Last quit message: Ping timeout
 

CAKMAKU

Anëtar i ri
Titulli: Propozoje te shtohet aop nick Beratsssii

Ky ka bere dhe kerkese per aop --> http://www.forumivirtual.com/threads/22338-pershendetje
Po e shtoj une aop ,pasi ka kaq kohe tema e tij.
-14:32pm- ChanServ - BERATSSSSSI added to #Shqiperia access list at level 5.
-14:32pm- ChanServ - BERATSSSSSI added to #ndihme access list at level 5.
-14:32pm- ChanServ - BERATSSSSSI added to #Stafi access list at level 5.
Per cdo problem me kontaktoni ne IRC.
 
Top