• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Propozim "i çmendur" martese për Paris Hilton

Arfenilla

Themelues i Forumit
Një propozim shumë të veçantë martese ka marrë Paris Hilton. Trashëgimtarja e famshme e perandorisë së hoteleve, megjithëse prej kohësh është e fejuar me "toy-boy"-n River Viperi, ka marrë një kërkesë martese ajrore nga ana e një admiruesi.

Një fans ka marrë qera një avion, me të cilin ka fluturuar nëpër Miami me dy banderola, ku njëra shkruante "nuk arrij të heq Paris Hilton nga mendja", ndërsa tjetra kërkonte dorën e vajzës së familjes Hilton. Natyrisht që "djaloshi" Viperi nuk e ka marrë edhe aq mirë një gjë të tillë, ndonëse s'ka mundur të bëjë dot asgjë kundër admiruesit anonim.
INA
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Titulli: Propozim "i çmendur" martese për Paris Hilton

Un tani e mesova se kjo qenka e fejuar aqe me pak me ket femij!
 
Top