• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Prezantimi im

Status
E mbyllur për postime të tjera.

WxP

Antarë i Respektuar
Mire se erdhe, uroj tja kalosh bukur.

Si ne cdo vend tjeter te virtualitetit do te gjesh mix nivelesh diskutimesh, mund te pershtatesh ku te duash ;) e ta ngresh nivelin sipas menyres tende. Tja kaloni bukur e mirmengjesi.
 

Henry-&

Antarë i Respektuar
Mire se erdhe, uroj tja kalosh bukur.

Si ne cdo vend tjeter te virtualitetit do te gjesh mix nivelesh diskutimesh, mund te pershtatesh ku te duash ;) e ta ngresh nivelin sipas menyres tende. Tja kaloni bukur e mirmengjesi.
Faleminderit per fjalet e vyera 🙂
 

Nicktjeter

We're all gay with someone else's ass !
Mire se erdhe, uroj tja kalosh bukur.

Si ne cdo vend tjeter te virtualitetit do te gjesh mix nivelesh diskutimesh, mund te pershtatesh ku te duash ;) e ta ngresh nivelin sipas menyres tende. Tja kaloni bukur e mirmengjesi.
Ne te gjithe jemi nivel i nalte.
 

Aki

misfit
Tashi sdi tamam per ca e ke ate shenjen &, po ta kishe vene Henri VIII do vinte tamam 😂
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top