• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Prezantimi im

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Desa

Libera a Me de Ignem
Po


Tani e ke Ke-ter, apo Kete - rush ? 🤔 Bastardim 🥴? Fjale e papershtatshme per nje teme kaq serioze si e imja ...😛😜😂
Foli papërshtatshmëria vet
1578339549501.png
mos më prekni te @Ketrush se më keni prekur shpirtin....

p.s. vazhdo kalo bukur me gjithë fjalët e papërshtatshme që na ikin nëpër gishta ;)
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top