• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Policët në Vlorë dhurojnë lule për vajzat dhe gratë për 8 marsin

Policët në Vlorë dhurojnë lule për vajzat dhe gratë për 8 marsin

Efektivët e policisë së Vlorës shpërndajnë lule në forme urimi për zonjat e qytetit të Vlorës me rastin e 8 marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas.
Sic shihen teksa janë nisur nga Komisariati me motorë dhe mjete të tjera të policisë iu kanë dhuruar lule vajzave e grave si atyre që lëviznin më këmbë në rrugë ashtu dhe atyre që drejtonin makinat.

Së bashku me lulet një kartolinë urimi për vajzat dhe gratë e qytetit të Vlorë.
Ndërkohë që një nga efektivët ka hequr dhe kokoren duke përqafuar një vajzë që mori
lule pavarësisht frikës nga koronavirusi.


LajmiFundit.al
 

Comments

Policët në Vlorë dhurojnë lule për vajzat dhe gratë për 8 marsin

Efektivët e policisë së Vlorës shpërndajnë lule në forme urimi për zonjat e qytetit të Vlorës me rastin e 8 marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas.
Sic shihen teksa janë nisur nga Komisariati me motorë dhe mjete të tjera të policisë iu kanë dhuruar lule vajzave e grave si atyre që lëviznin më këmbë në rrugë ashtu dhe atyre që drejtonin makinat.

Së bashku me lulet një kartolinë urimi për vajzat dhe gratë e qytetit të Vlorë.
Ndërkohë që një nga efektivët ka hequr dhe kokoren duke përqafuar një vajzë që mori
lule pavarësisht frikës nga koronavirusi.


LajmiFundit.al
isha une ajo 😂😂😂
 
Top