• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Poezi për fëmijët tonë

Petrit101

Pi kafe e me çá llafe
Nuk është detyra ime

Kjo është historia e katër personave: Gjithkush, Dikush, Çdokush, Askush.

Ishte një punë e rendesishme per tu bërë dhe Gjithkush ishte i sigurt që Dikush do ta kishte bërë.

Çdokush duhet ta kishte bërë,
por Askush nuk e bëri.

Dikush u nevrikos sepse
ishte puna e Gjithkushit

Gjithkush mendoj që Çdokush duhet ta kishte bërë,
por Askush kuptoj që Gjithkush
nuk do ta kishte bërë.

Përfundimisht mbaroj që Gjithkush fajësoj Dikush sepse Askush bëri atë që Çdokush duhet ta kishte bërë!
 
Top