Po te takoheshim me veten sy me sy,do te perqafoheshim apo kishim per t'u pshty?

Duke qene qe jam nje qenie njerzore qe e besoj dashurine e kesaj bote,sa do qe, here here i nxihen ngjyrat.
Duke qene qe kam nje ndjeshmeri ndaj botes ne te cilen jetoj.
Duke qene qe ndjej dhimbjen e tjetrit,shpesh dhe te te panjohruve,biles ka raste qe sdo doja aq.
Duke qene qe vetja ime eshte nje ndertim njerzort ne qelizen saj,dhe duke qene se tema flet vetem per veten tone.
Mendoj qe veten time ne c`do moment te se kaluares deri ne te tanishmen,do perqafoja ,perkdhelja dhe fln!! Ne cdo moment kohore te takimit me te.
Mesimet qe mesova me te,perkrahjet dhe lendimet ,gezimet dhe lumturite,te gjitha i kaluam bashke.
Por kryesorja,cdo duel ,pavarsisht perfudnimit apo rezultatit relativ qe nga shume mire,mire mjaftushem etj etj,ia dolem bashke,atehere s`me ngelet gje tjeter vetem qe te perulem perpara saj dhe ti them; Flm!! :))
Eshte nje fare energjie brenda nesh qe ne duhet ta zbulojme.
Eshte ajo energjia kur ti je ne meditimin e botes tende,dhe ndjen veten tende tek te keshillon,te rilind,te jep pranveren e rradhes.
PEr mua kjo eshte magjia e vetvetes sone.
 
Eh thenja e Azem Shkrelit ...
Egoizmi darling .. egoizmi eshte e keqja e botes ... por dhe pa te njeriu skish mujt me egzistu
 
E adhuroj konceptin tënd të të menduarit dhe të shkruarit ❤ sa herë të lexoj më fut në botën tënde dhe përfshihem e gjitha
Sa për veten do e përqafoja aq fortë sepse ka përballuar më së miri çdo dallgë që e ka përplasur në jet ,do e përqafoja e do i thoja vazhdo kështu se ditë plot diell do vijn ????
 
Sa me shume kalojne vitet .. aq shume e dua veten .
Jo ne sensin e egoizmit .. por e dua per ate cka jam .. per forcen qe kam .... per aftesine te mbroj veten... se po nuk deshe veten ke mund te duash valle ?
 
Come Austin Powers GIF
 
Top