• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Pjesëmarrja: 91,235/172,143 votues (53.00%)

Arfenilla

Themelues i Forumit
Pjesëmarrja: 91,235/172,143 votues (53.00%)


Sali Salihu - 047 - IQ GTSH
Shpend Ahmeti - 061 - L. VETثVENDOSJE!
Besnik Tahiri - 062 - AAK-LDD
Isa Mustafa - 078 - LDK
Korab Sejdiu - 089 - AKR
Agim اeku - 099 - PDK
Kaqusha Jashari - 118 - PSD
Visar Arifaj - 120 - PARTIA E FORTث
Valon Murati - 121 - LB

albeu
 
Top