Pesë ushtrime joge kundër ankthit dhe për rregullim të sulmit të panikut

Desa

Felix Culpa
S/M
Aktualisht jemi në kohët në të cilat rutina jonë është prishur, shumica e planeve tona nuk mund të realizohet, lajme negative ka gjithandej, ndërkaq frika e rritur është emocioni i cili po dominon në nivelin global për shkak të pandemisë së coronavirusit

Si të pengoni dhe të liroheni nga ankthi?

1. Pozicioni i fëmijës (Balasana)2. Pozicioni i drurit (Vrikshasana)3. Luftëtari III (Virabhadrasana III)4. Qëndrimi në kokë (Sirsasana)5. Këmbët e ngritura në mur (Viparita Karani)
Huazuar nga telegrafi.com
 
Top