Pershendetje me nje ilahi!!

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
@Vajza te pershendes, eshte nje nder ilahite e mira qe i dua

 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
@Arfenilla ty me kete, inshallah tpelqen, eshte goxha e moqme po e mire :)


 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
E bukur eshte kjo, versioni shqip me hidhni dhe, nga Adem Ramadani
 
Top