• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

persh.......

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
cuni_nevrik ka qen aop @ ktu por u skeptu per pak kohe per gjonat e ti presonale dhe ka ndermend te rikthet perseri ne staff tani ..une spo e shtoi por desherioi te pyes juve keni ndojne problem me kete preson apo eshte ok!
 

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
Titulli: persh.......

se kam iden pse nuk poston asi sop ne kete tem..thash me iden po ju pyes keni problem me kete apo para se ta rishtoi...sopa? pres pergjigje?
 

LoNce

Antar Aktiv
Titulli: persh.......

Se njoh fare veproni si ta shikoni me te arsyshme ! :)
 
Last edited:

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
Titulli: persh.......

[22:32] -ChanServ- cuni_nevrik added to #Shqiperia access list at level 5.
[22:33] -ChanServ- cuni_nevrik added to #ndihme access list at level 5.
[22:33] -ChanServ- cuni_nevrik added to #Stafi access list at level 5.
:)
 
Top