• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Përdorimi i emrit Allah, shkakton tensione në Malajzi

fshatari

Anetar


-اështja se vallë Allahu është emër që mund ta përdorin vetëm myslimanët ose është emër i përgjithshëm për Zotin i nxjerrë nga gjuha arabe para paraqitjes së Islamit,
gjatë këtyre ditëve shkaktoi tensione fetare në Malajzi. Kulmi arriti mbrëmë gjatë sulmeve me bomba mbi tre kisha në kryeqytetin Kuala Lumpur.
Pas ndalimit për protesta, myslimanët mllefin e tyre kundër vendimit të Gjykatës supreme të Malajzisë që t’i lejojë pakicës së krishtere të përdorë termin Allah, e shprehën edhe gjatë lutjes së sotme të së premtes në xhamitë e vendit. Kërkojnë tërheqje të vendimit dhe insistojnë për të drejtë ekskluzive të myslimanëve për emrin Allah, sepse druajnë se përdorimi i emrit nga ana e bashkësive të tjera fetare do të mund të sjellë konvertim në besime të tjera.

radiovisari.info
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Përdorimi i emrit Allah, shkakton tensione në Malajzi

Copyright ahahahahaha hahahahaha sa te ikur per lesh i ka bere feja keta te shkrete
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Titulli: Përdorimi i emrit Allah, shkakton tensione në Malajzi

Pas ndalimit për protesta, myslimanët mllefin e tyre kundër vendimit të Gjykatës supreme të Malajzisë që t’i lejojë pakicës së krishtere të përdorë termin Allah, e shprehën edhe gjatë lutjes së sotme të së premtes në xhamitë e vendit.

radiovisari.info
Them te ankohen ne Gjykaten KUSHTETUESE se ajo i din gjerat me mire se nga erdhi Allahu.
 

Ado

FISEBILIL-LAH
Titulli: Allahu eshte vetem per myslimanet??

All-llahu Eshte Zot I Te Gjithve , Por I Meshirshem Per Muslimant E Devotshem .
 
Top