• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Pengmarrje në kishë: Thërrasin ISIS dhe i presin kokën priftit

C3nI

Anëtar i Nderuar
Titulli: Pengmarrje në kishë: Thërrasin ISIS dhe i presin kokën priftit

Versete apo paragrafe ne librat e shejt per luftrat gjejme ne te tri librat e tri feve monoteiste . Ato paragrafe per luftrat duhet ti kuptojme vetem ne kontekstin historike .

Sa per krimet dhe kriminelet qe po ndodhin cdo dite , ruana Zot prej njerezve te keqij e zullumqar .
 
Top