Pemët e çuditshme për Krishtlindjeve, të bëra me materiale të ricikluara

NeVertiti

~Kohe & Stine~

Pemët e çuditshme për Krishtlindjeve, të bëra me materiale të ricikluara​


Ju nuk keni pse të blini një pemë. Në vend të kësaj, bëni një pemë duke përdorur materiale të ricikluara, njësoj si këto 10 pemët e Krishtëlindjes që do të shihni në foto! Bëni një pemë unike dhe të larmishme!

10 pemët e Krishtlindjeve të bëra duke përdorur materiale të ricikluara:
1607165098884.png

1607165134783.png

1607165161483.png

1607165184197.png
1607165214130.png

1607165240943.png

1607165298542.png

Burimi / Recyclart - Thousands of Upcycled & Recycled DIY Ideas!
B;revistapsikologji
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
ajo me fucite dhe me shishet super
 
Top