Pas Shaqirit dhe Xhakës, edhe Presidenti i Kroacisë bën shqiponjën

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Pas Shaqirit dhe Xhakës, edhe Presidenti i Kroacisë bën shqiponjënshaqiri-xhaka.jpg

Festimi me duar si shqiponjë është bër “hit” në rrjetet sociale dhe në përgjithësi në këtë Kampionat Botëror.

Nuk janë vetëm shqiptarët që festojnë në këtë formë, por edhe shumë personalitete të huaja. I fundit që e ka bër këtë është ish presidenti i Kroacisë, Stipe Mesic. Ai ka dalë në një foto me gazetaren Milica Jovanovic, ndërsa me duar bën simbolin e shqiponjës.


Stipe Messiq me gazetaren.jpg

p.
 
Top