• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Pas KCK, paralajmëron njësinë e re speciale Antikorrupsion e Antievazion

Grim

Antar Aktiv
Jam i mendimit se nuk kemi shtet. Përse do duhet kryeministri të bëjë çdo gjë?
Ra tërmeti dhe nuk pash një njësi të emergjencave civile në një koferencë, për çdo problem njerëzit i drejtohen facebook të kryeministrit. Kjo tregon qartazi që shteti nuk është funksional, administrata nuk funksionon dhe çdo gjë është kaotike.
Të vetmen gjë që bën kryeminstri është të lançojë platforma online.
 
Top