Paralajmërohet Thaçi: Ke kujdes, shqiptarët do bëjnë luftë nëse ti e jep Mitrovicën

legjenda

Tetova
Hashim Thaçi e përmendi në konferencën për shtyp se Kosova mund të bëhet si Palestina nëse nuk arrihet marrëveshja me Serbinë.

Por, prof. dr. Binak Maxharraj, thotë se Thaçi duhet të ketë kujdes nëse ai bën marrëveshje pa mandatin e popullit dhe pa konsensus nacional në të keqën e Mitrovicës, sepse atëherë është ai vet që po sjell Palestinën në Kosovë dhe Maxharraj paralajmëron luftë nga shqiptarët nëse ndodh një gjë e tillë.

Postim i plotë:

HASHIM THAاI PO DON Mث NA E SJELLث PALESTINثN Nث KOSOVث.

Në një prononcim të sheshit Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, midis banaliteteve të tjera e tha edhe këtë turp:

"Arritja e Marrëveshjes më Serbinë nuk guxon të humbën së për ndryshe Kosova do të bahet si Palestina".

Po ia përkujtoi të "mençurit” tonë President Hashim Thaçi, nëse ju bëni marrëveshje në krye veti pa mandatin e popullit, pa konsensus nacional, nëse banë marrëveshje te keqe për Veriun ku humbët sovraniteti në atë pjesë të Kosovës, atëherë t'i dhe vetëm ti je ai:

"Qث PO E SJELLث PALESTINثN Nث KOSOVث"

Sepse populli i Kosovës kurrë nuk do të pajtohet më këtë dhe do të banë luftë për rikthimin e sovranitetit.

Pra z. President ke kujdes mos e luaj lojën e djallit, sepse të ndëshkon fuqia e popullit._10156483476161703_5523251204475322368_n1530294745.jpghttp://www.botasot.info
 

Attachments

  • _10156483476161703_5523251204475322368_n1530294745.jpg
    _10156483476161703_5523251204475322368_n1530294745.jpg
    70.8 KB · Shikime: 0
Top