• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Para se te hapni nje teme te re...

Katia

Hmm kureshtar-e?
Pershendetje antare te nderuar!
Do doja t'ju lutem perpara se te hapni nje teme te re, ose te postoni gjithcka (poezi,ese, proza, tregime etj ) te kerkoni me emrin e autorit dhe ta postoni te tema qe eshte hapur per ate autor.
Ne mungese te ekistences se nje teme te tille, ose ne mungese te autorit, kerkoni nese materiali juaj mund te behet pjese ne ndonje nga temat perbledhse: Poezi dashurie, poezi te ndryshme, thenie te bukura, ese, etj te keti tipi!
Ju faleminderit...:)
 
Last edited:
  • Like
Reactions: E3
Top