Optimalia dhe JoOptimalia....

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
E vertet kujtuat se qe nai teme serioze kjo... paski qene te vdekur per tema serioze merr.. lol lol lol lol
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Po ti ske pune tjeter e lu deren disso pupupupu.
Po vras mendjen optimalsht per te kuptu sha dresin ka dasht me thon autori me ket... :p
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
ok.
 
Top