• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
[23:14] -ChanServ- 93 5 oKaZioN_vDeS_pEr_BrUnE_
[23:14] -ChanServ- 79 5 CLoSeD
[23:14] -ChanServ- 57 5 TONY_SI_SHPIRT
[23:14] -ChanServ- 54 5 Ares
[23:14] -ChanServ- 38 5 ice
[23:14] -ChanServ- 32 5 Red_scorpion
[23:14] -ChanServ- 33 5 Dibrani_me_shpirt
[23:14] -ChanServ- 28 5 Scorpions
[23:14] -ChanServ- 29 5 KlauSeniX
[23:14] -ChanServ- 14 5 FaCeBooK
[23:14] -ChanServ- 15 5 Genco
[23:14] -ChanServ- 16 5 thedoctor
[23:14] -ChanServ- 17 5 BeNy_HiLL
 

StReSi_DhE_BiZnEsI

Anëtar i ri
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

closed rri shum ai leje me nejt ate ky beny hill eshte i vjeter por per mu hiqeni beni ca doni kurse the doctor hyn ne darke me oren tone dhe eshte shok i ngusht me asi shkodran dhe me Url nejse shifni e beni
 

HaRoMsI

<3 WiDe <3
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

[00:08:17] -ChanServ- 15 5 TiRoNci_uk
[00:08:17] -ChanServ- 24 5 DAVID
[00:08:17] -ChanServ- 37 5 cun`njish
[00:08:17] -ChanServ- 43 5 BaCk-I
[00:08:17] -ChanServ- 39 5 henrik_22
[00:08:17] -ChanServ- 14 5 dream25
[00:08:17] -ChanServ- 20 5 Server
[00:08:17] -ChanServ- 51 5 Quku
[00:08:17] -ChanServ- 54 5 CuNi
[00:08:17] -ChanServ- 61 5 Egzagon
[00:08:17] -ChanServ- 74 5 FUNDI_I_NJE_DASHURIE
[00:08:17] -ChanServ- 76 5 [ALTINI_IT]

keto ja bashkangjis listes se tonit, Tani te jemi realist keto nuk jan aktiv ne marjen e userave ne ndihme,duke mar parasysh rrethanat dhe vjetersin ne server dhe miqesin me disa sop ketu i kemi toleruar tani te gjith i behemi 1 mendimi dhe vendosim sa aop te ulim nga acc.kush e meriton kush se meriton.

Kam qejf qe logs qe do fliten ketu mos te dalin jasht kesaj teme por te mbeten ketu qe dhe atyre qe jan ne list mos tju mbetet hatri dhe mos te na marin inat kot.

CLoSeD e kam heq un per momentin se levizte banet e mija duke i then mos i leviz vendosa ta le ne denim per pak ore, ishte thjesht moment nervi.

Shpresoj te gjejm bashkpunimin midis njeri tjetrit.

Klm Cuna & Goca :)
 

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

shume dakorte me ty haromso..me pak fjal mua sme intreson fare me cin eshte shoke dhe mik i ngushte mua me intreson sa aktiv eshte si aop...te puq kete listen e haromsit dhe te hiqen ter...keto 2 grupet...dhe nqs perjashto noi nje preson vertet e ka hallall ok sote nga paraditja do filloje ti heq klm ter
 

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

except.[23:14] -ChanServ- 16 5 thedoctor
[23:14] -ChanServ- 17 5 BeNy_HiLL
[23:14] -ChanServ- 79 5 CLoSeD
...

[18:44] -ChanServ- oKaZioN_vDeS_pEr_BrUnE_ deleted from #Shqiperia access list.
[18:44] -ChanServ- oKaZioN_vDeS_pEr_BrUnE_ deleted from #ndihme access list.
[18:45] -ChanServ- oKaZioN_vDeS_pEr_BrUnE_ deleted from #Stafi access list.

[18:45] -ChanServ- Ares deleted from #Shqiperia access list.
[18:45] -ChanServ- Ares deleted from #ndihme access list.
[18:45] -ChanServ- Ares deleted from #Stafi access list.
[18:46] -ChanServ- TONY_SI_SHPIRT deleted from #Shqiperia access list.
[18:46] -ChanServ- TONY_SI_SHPIRT deleted from #ndihme access list.
[18:46] -ChanServ- TONY_SI_SHPIRT deleted from #Stafi access list.
[18:47] -ChanServ- ice deleted from #Shqiperia access list.
[18:47] -ChanServ- ice deleted from #ndihme access list.
[18:47] -ChanServ- ice deleted from #Stafi access list.
[18:47] -ChanServ- Red_scorpion deleted from #Shqiperia access list.
[18:47] -ChanServ- Red_scorpion not found on #shqiperia access list.
[18:47] -ChanServ- Red_scorpion deleted from #Stafi access list.
[18:48] -ChanServ- Red_scorpion deleted from #ndihme access list.
[18:48] -ChanServ- Dibrani_me_shpirt deleted from #Shqiperia access list.
[18:48] -ChanServ- Dibrani_me_shpirt deleted from #Stafi access list.
[18:48] -ChanServ- Dibrani_me_shpirt deleted from #ndihme access list.
[18:48] -ChanServ- FaCeBooK deleted from #Shqiperia access list.
[18:49] -ChanServ- FaCeBooK deleted from #ndihme access list.
[18:49] -ChanServ- FaCeBooK deleted from #Stafi access list.
[18:49] -ChanServ- Scorpions deleted from #Shqiperia access list.
[18:49] -ChanServ- Scorpions deleted from #ndihme access list.
[18:50] -ChanServ- Scorpions deleted from #Stafi access list.
[18:50] -ChanServ- Genco deleted from #Shqiperia access list.
[18:50] -ChanServ- Genco deleted from #ndihme access list.
[18:50] -ChanServ- Genco deleted from #Stafi access list.
[18:50] -ChanServ- KlauSeniX deleted from #Shqiperia access list.
[18:50] -ChanServ- KlauSeniX deleted from #ndihme access list.
[18:50] -ChanServ- KlauSeniX not found on #shqiperia access list.
[18:51] -ChanServ- TiRoNci_uk deleted from #Shqiperia access list.
[18:51] -ChanServ- TiRoNci_uk deleted from #ndihme access list.
[18:51] -ChanServ- TiRoNci_uk deleted from #Stafi access list.
[18:52] -ChanServ- DAVID deleted from #Shqiperia access list.
[18:52] -ChanServ- DAVID deleted from #ndihme access list.
[18:52] -ChanServ- DAVID deleted from #Stafi access list.
[18:52] -ChanServ- cun`njish deleted from #Shqiperia access list.
[18:53] -ChanServ- cun`njish deleted from #ndihme access list.
[18:53] -ChanServ- cun`njish deleted from #Stafi access list.
[18:53] -ChanServ- BaCk-I deleted from #Shqiperia access list.
[18:53] -ChanServ- BaCk-I deleted from #ndihme access list.
[18:53] -ChanServ- BaCk-I deleted from #Stafi access list.
[18:54] -ChanServ- henrik_22 deleted from #Shqiperia access list.
[18:54] -ChanServ- henrik_22 deleted from #ndihme access list.
[18:54] -ChanServ- henrik_22 deleted from #Stafi access list.

---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:54 ----------

[18:55] -ChanServ- [ALTINI_IT] deleted from #Shqiperia access list.
[18:55] -ChanServ- [ALTINI_IT] deleted from #ndihme access list.
[18:55] -ChanServ- [ALTINI_IT] deleted from #Stafi access list.
[18:55] -ChanServ- FUNDI_I_NJE_DASHURIE deleted from #Shqiperia access list.
[18:55] -ChanServ- FUNDI_I_NJE_DASHURIE deleted from #ndihme access list.
[18:55] -ChanServ- FUNDI_I_NJE_DASHURIE deleted from #Stafi access list.
[18:56] -ChanServ- Egzagon deleted from #ndihme access list.
[18:56] -ChanServ- Egzagon deleted from #Shqiperia access list.
[18:56] -ChanServ- Channel 3stafi isn't registered.
[18:56] -ChanServ- Egzagon deleted from #Stafi access list.
[18:56] -ChanServ- CuNi deleted from #Shqiperia access list.
[18:56] -ChanServ- CuNi deleted from #ndihme access list.
[18:56] -ChanServ- CuNi deleted from #Stafi access list.
[18:56] -ChanServ- Quku deleted from #Shqiperia access list.
[18:57] -ChanServ- Quku deleted from #ndihme access list.
[18:57] -ChanServ- quku not found on #stafi access list.
[18:57] -ChanServ- dream25 deleted from #Shqiperia access list.
[18:57] -ChanServ- dream25 deleted from #ndihme access list.
[18:58] -ChanServ- dream25 deleted from #Stafi access list.
[18:58] -ChanServ- Server deleted from #Shqiperia access list.
[18:58] -ChanServ- Server deleted from #ndihme access list.
[18:58] -ChanServ- Server deleted from #Stafi access list.

do shtohen aop ronny & Tigri_Plazhit,dhe noi user qe ja vlen kjo zdo te thot qe keto te dy jan shtuar 100% jan per ne prov sa aktiva jan dhe sa meren me kanalin #ndihme dhe #shqiperia ...thnxxx klm :)

lista vop...
[19:02] -ChanServ- RaW deleted from #Shqiperia access list.
[19:02] -ChanServ- BaZhoLi deleted from #Shqiperia access list.
[19:02] -ChanServ- Luis deleted from #Shqiperia access list.
[19:02] -ChanServ- ImperiaL deleted from #Shqiperia access list.
[19:02] -ChanServ- {A_N_G_E_L_69} deleted from #Shqiperia access list.
[19:03] -ChanServ- BabeOlicious deleted from #Shqiperia access list.

aop list ne kanalin #shqiperia eshte...
[19:04] -ChanServ- 67
[19:04] -ChanServ- End of access list.
eshte mese normale 67...ne kete numer do kete vende per shtimet e reja aop dhe per aop qe jan ne denim...:)
 
Last edited:

StReSi_DhE_BiZnEsI

Anëtar i ri
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

Hey mos hiqni kot me kot ca beni ju? Si qenka kjo pune hiq se ju do qejfi ju Quku eshte aktiv ne darke jan neper punera robt Ky cun njish eshte boy vip e ky rri non stop ne chat.Sa per aktiv ne chat se kuptoj si jan aktivet per ju se tjet puna per mos dhenie ndihme i bie ta bejm listen del komplet se asnje sjep ndihme aty. Qukun po e shtoj dhe cun njish kurse tjeret duhet konsultu bashkerisht
 

HaRoMsI

<3 WiDe <3
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

Boni ca te doni menaxhojeni si te doni.

Klm

---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:07 ----------

[00:08:17] -ChanServ- 15 5 TiRoNci_uk
[00:08:17] -ChanServ- 24 5 DAVID
[00:08:17] -ChanServ- 37 5 cun`njish
[00:08:17] -ChanServ- 43 5 BaCk-I
[00:08:17] -ChanServ- 39 5 henrik_22
[00:08:17] -ChanServ- 14 5 dream25
[00:08:17] -ChanServ- 20 5 Server
[00:08:17] -ChanServ- 51 5 Quku
[00:08:17] -ChanServ- 54 5 CuNi
[00:08:17] -ChanServ- 61 5 Egzagon
[00:08:17] -ChanServ- 74 5 FUNDI_I_NJE_DASHURIE
[00:08:17] -ChanServ- 76 5 [ALTINI_IT]

keto ja bashkangjis listes se tonit, Tani te jemi realist keto nuk jan aktiv ne marjen e userave ne ndihme,duke mar parasysh rrethanat dhe vjetersin ne server dhe miqesin me disa sop ketu i kemi toleruar tani te gjith i behemi 1 mendimi dhe vendosim sa aop te ulim nga acc.kush e meriton kush se meriton.

Kam qejf qe logs qe do fliten ketu mos te dalin jasht kesaj teme por te mbeten ketu qe dhe atyre qe jan ne list mos tju mbetet hatri dhe mos te na marin inat kot.

CLoSeD e kam heq un per momentin se levizte banet e mija duke i then mos i leviz vendosa ta le ne denim per pak ore, ishte thjesht moment nervi.

Shpresoj te gjejm bashkpunimin midis njeri tjetrit.

Klm Cuna & Goca :)
Keto qe thash em siper i terheq mbrapsht.

Sorry
 

[Niku]

Anëtar i ri
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

[20:04:20pm] -ChanServ- Genco added to #Shqiperia access list at level 5.
[20:04:39pm] -ChanServ- Genco added to #ndihme access list at level 5.
[20:04:56pm] -ChanServ- Genco added to #Stafi access list at level 5.

Shtohet Nga Neo :)
 

CAKMAKU

Anëtar i ri
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

Ooooo milet !! ca beni kshu mer?!!
Nuk hiqen te gjithe aopet brenda minutit....
Thame te vezhgojme aopet nese jane aktiv apo jo por jo dhe kshu ,ju i keni heq 70% te listes mer..
Shifni e vendosni te pakten ata aop qe hyjne dhe jane aktiv...se nga keta me lart di qe ka shum prej tyre aktiv.
 
Last edited:

StReSi_DhE_BiZnEsI

Anëtar i ri
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

Do shtohen ato qe rrijne shum kohe ne chat nga kto dhe e thashe me siper me u kap ke aktivet apo pasivet hiqet gjith chati..
 

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

ok disa jan rishtuar po marim gjerat..ktu keto me duken me shume jo aktiva...
[23:14] -ChanServ- 57 5 TONY_SI_SHPIRT
[23:14] -ChanServ- 54 5 Ares
[23:14] -ChanServ- 38 5 ice
[23:14] -ChanServ- 32 5 Red_scorpion
[23:14] -ChanServ- 33 5 Dibrani_me_shpirt
[23:14] -ChanServ- 28 5 Scorpions
[23:14] -ChanServ- 29 5 KlauSeniX
[23:14] -ChanServ- 14 5 FaCeBooK
[00:08:17] -ChanServ- 74 5 FUNDI_I_NJE_DASHURIE
[00:08:17] -ChanServ- 76 5 [ALTINI_IT]
00:08:17] -ChanServ- 24 5 DAVID
[00:08:17] -ChanServ- 43 5 BaCk-I
tjert jan shtuar ne aop serishte tani me keto jepni mendimet ..per mua keto sjan aktiva ok :)
 

LoNce

Antar Aktiv
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

paska fillu operacioni fshesa lol

per mendimin tim do ishte me mire qe tju dergonit nje memo te benit nje diskutim me ta te mblidheshin te gjith tju tregonit arsyen pse po hiqen dhe me pas te vazhdonit me operacionin fshesa .. pastaj cne 2 sop fillojne me ket lloj heqje acc me spo e kuptoj fare !
 

HaRoMsI

<3 WiDe <3
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

keto ja bashkangjis listes se tonit, Tani te jemi realist keto nuk jan aktiv ne marjen e userave ne ndihme,duke mar parasysh rrethanat dhe vjetersin ne server dhe miqesin me disa sop ketu i kemi toleruar tani te gjith i behemi 1 mendimi dhe vendosim sa aop te ulim nga acc.kush e meriton kush se meriton.
Kam pritur bashkpunimin e te gjith stafit sop,nuk solla listen ketu per ti hequr direkt.

Mos u keqkuptoni!
 

CAKMAKU

Anëtar i ri
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

Skeni ca diskutoni me sopet,diskutoni me ata aop qe mendoni se nuk jane aktiv.
Gjeni nje menyre kontakti me ta, ndac online - ndac dergojini memo..te pakten rifreskojani detyrimet dhe rregullat e nje aop para se te merni vendime perfundimtare.
 

HaRoMsI

<3 WiDe <3
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

Tani spo marim vesht cfar te bejm me perpara iher keshtu iher ashtu.

Toni tha qe me ka then caku kush nuk eshte aktiv hiqe,tani thua ske ca diskuton me sopet.

Se kuptoj stresit thot ndryshe ti thua ndryshe dhe behet komplet ndryshe.

Ndajeni mendjen o keshtu o ashtu sepse po dalim shum djem te keqi me aopat,kjo gje na con ne mos aktivizim tone pastaj sepse un nuk e them qe je heq per mos aktivizim dhe kur te vije dikush tjeter te thot shtohet ky se eshte 24 or online.nderkoh qe un kam deshmitar root per te till aopa se si sillen ne server.

Ama nese 1 aop nuk meret me ndihme dhe me heqjen dhe venien e baneve ne server,per mua ai aop eshte vetem per me u tall.
mendoj se na nevoiten aop te rijn qe kan vullnet per te punuar jo ata qe jan ne gjume.

Nejse shpresojm te gjejm 1 zgjidhje dhe 1 menyr komunikimi te perbashket.
 

StReSi_DhE_BiZnEsI

Anëtar i ri
Titulli: Operacion i shpejt..keto aop sjan aktiva dhe do hiqen!

une ta kam be te qarte mer qe mos hiqen aopat direkt ka nje menyre komunikimi plus dhe diskutimi mes sopave.Nejse ato qe sjan aktiv duken se se kerkojn accessin
 
Top