• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Opaaaaqq u gjet🙄✊

Mogli

Milf hunter in progress !!! :D
He mi mo

Mos me thuj e ke orkide e ujit 1 here ne jave lol
Jo po lule gladiola
Muaji Gusht përfaqësohet nga lulet Gladiola.

Gladiola, lulja e lindjes së gushtit, përfaqëson forcën dhe integritetin moral - nuk është për t'u habitur kur mendoni se emri i saj vjen nga fjala latine për shpatë, "gladius". Por, ndërsa rrjedhja e saj në formë shpate mund të nënkuptojë gladiatorët romakë, kjo lule romantike është e aftë të çelë një zemër me bukurinë e saj. 😂😂😂😂
 
Top