• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Opaaaaqq u gjet🙄✊

Katil

Antarë i Respektuar
Kush do na i qisi pak cicat ktu ta kalojmë edhe këtë dramë🙄hajde goca ofrohuni vullnetare në misionin e lartë për të shopëtuar djemt e forumit.
 
Top