• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Nuk quhej Skënder, zbulohet emri rus i Gjinushit

MrCool

Lost
1280Skëndër Gjinushi u zgjodh mes debatash sot në krye të Akademisë së Shkencave duke qenë kështu një kandidaturë politike e maxhorancës.

Artan Fuga dhe personazhe të tjetër të njohur kundërshtuan kandidimin e tij, megjithatë Gjinushi tashmë është kreu i Akademisë së Shkencave.

Zgjedhja e tij në krye të këtij institucioni ka bërë që gazetarët të kërkojnë më tej në lidhje me të duke bërë një zbulim të çuditshëm.

Gjinushi ka mbajtur emrin rus "Sasha" deri në një farë moshe. Kjo gjë është e pasqyruar edhe në formularin e vetëdeklarimit të tij.

Gjinushi e ka ndërruar emrin më vonë duke e vendosur Skënder. /albeu.com/
 
Top