Nuk ekziston vetem nje tip lekure

braziljania

Anëtar i Nderuar
Lekura nuk eshte e njejte tek te gjithe njerzit! Per kete motiv, nuk mund te ekzistoje vetem nje trajtim unik i pershtatshem per te gjithe, dhe per te zgjedhur trajtimet qe i bejne mire lekures se gjithesecilit duhet te jeni ne gjendje te njihni se cfare tip lekure keni.

Ja se kush jane tipet e lekures me te shpeshta:

1- Lekure normale - eshte me pak e perhapur. Nuk eshte as e thate as e yndyrshme, edhe pse prezantohet lehtesisht me e shkelqyeshme ne hunde dhe ne balle.

2- Lekure e ndjeshme - Eshte shume delikate dhe ka ngjyre te bardhe ne roze. Shpesh shfaq kapilare te dilatuar, mbi te gjitha ne hunde dhe ne faqe.

3- Lekure me yndyre - Eshte e karakterizuar nga prodhimi i yndyres se tepert, e cila provokon pika te zeza dhe acne. Prezantohet me nje pamje te shkelqyeshme ne te gjithe teresine e saj.

4- Lekure e thate - Paraqet pore shume te holla dhe te buta dhe eshte shume e ndjeshme, ne vecanti ndaj agjenteve atmosferik.


5- Lekure me acne - Acnet manifestohen mbi te gjitha( por jo vetem) ne lekure te yndyrshme, per shkak te depozitimit te djerses nen lekure.

Keto jane tipet me te perhapura, ne baze te tipit tuaj te lekures mund te zgjidhni trajtimin e duhur qe ben per ju./burimi: ikubINFO/


combinationskincare.jpg
 
Top