Një vizitë në Manastirin e Shën Naumit

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Një vizitë në Manastirin e Shën Naumit

Screenshot_1-1.jpg

Vetëm pak minuta larg qytetit të Pogradecit ndodhet një nga Manastiret më të mëdha të Ballkanit dhe të Europës. Manastiri i Shën Naumit.


Me një arkitekturë të veçantë ai ka qënë dhe vazhdon të ngelet një ndër vendet më të vizituara në Maqedoni.

Stafi i “Në Shtëpinë Tonë” ka shkuar dhe ka bërë një reportazh mbi manastirin. Për më shumë ndiqni më poshtë videon e plotë.



Top Channel
 
Top