Një shtëpi e bërë me LEGO (Foto)

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Një shtëpi e bërë me LEGO (Foto)

1506846235lego-lajmi.jpg


Në Billund të Danimarkës është ndërtuar një shtëpi e madhe... me LEGO.

Brenda kësaj shtëpie është një pemë e madhe, e lartë 17 metra, e ndërtuar po me LEGO. Për këtë pemë janë dashur 6.3 milionë pjesë LEGO-je dhe 24 000 orë punë për tu ndërtuar.

Brenda ndërtesës ka 3 restorante, një dhomë konferencash, një shesh LEGO, një dyqan dhe shumë projekte artistike me LEGO.

/ Top Channel


1506846322_lego2.jpg


1506846330_lego3.jpg


1506846338_lego4.jpg


1506846344_lego5.jpg


1506846352_lego6.jpg


1506846362_lego7.jpg
 
Top