Nje keshille antarit/es mesiper!!

Ivy

Fakte ska,veç interpretime.
Beji gjerat me zemer,por mas harro ti japesh mundesine dhe mendjes ta shoh pak situaten.
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Baboo jam katastrof ne kete drejtim,ketu na shpetonn jeten voglushja @Vajza , :p

Urdhero @Baboon
 

Baboon

FALEMINDERIT!

Urdhero @Baboon
Thank you ?

Tema : mogli mos ju nda pjeshkës lool
 
Top