Nje keshille antarit/es mesiper!!

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Guns_N_Roses1

Hypa Vidhit Zbrita Vidhit Piva Ujë Në Vrimë Të Vid
Të kuptoje që e du pëer shpi jo për one night stand
 

Guns_N_Roses1

Hypa Vidhit Zbrita Vidhit Piva Ujë Në Vrimë Të Vid
Te kuptoj qe dashuria eshte vujtje...dhe me mua jeta do te shkoj ferr ⚰⚰?‍♀️?‍♀️
Epo ne një .ë koment timin kam cituar që nparajsë s'ka gili vili kshuqë ku o ferri lërmrëni të hyrë brënda
 

Guns_N_Roses1

Hypa Vidhit Zbrita Vidhit Piva Ujë Në Vrimë Të Vid
Mos u shtri si lopë hollandeze por aktivizo veten me mua prsh :p të tresësh cke ngrënë
 

TiKu1

Antarë i Respektuar
Mos u mbllacit kur ha buke se mbete pa burre. :D
 
I

Iva1

Mos u nxeh se cdo veprim ka nje arsye ( psh disliket e mia jane denim nga tema e denimeve???)
 

TiKu1

Antarë i Respektuar
Cupe mos shkel ne derrase te kalb se nuk ka maternitet te te marre persiper pasandaj.. LOL
 

TiKu1

Antarë i Respektuar
Skam keshille se a cuc e kompletume. :p
 

titan

Requiem for a dream
nderroji corapet se qelbe zyren lol
 

titan

Requiem for a dream
Mos pi kafe e mbremje se ste ze gjumi pastaj lol
 

titan

Requiem for a dream
Luajme bashke ?? lol
 

titan

Requiem for a dream
Te fala Fantozit lol lol
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top