• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Nje keshille antarit/es mesiper!!

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Ivy

IMPOSSIBLE??? The word itself says “I’M POSSIBLE “
Vepro si ta ndjen shpirti pa degjuar fjalet e liga,sepse gjithmone e mira i vret ziliqaret!
 

Passion

Banned
Vrapo
Ec me ritem
pi uje Glina
(Origjinali i Glines qe del ne mynyre te lirshme ne natyre ,nuk ndalet ne tregun shqiptar,as ballkanas,por e ai nga puset e hapura te Glines eshte i mire).
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top