Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

braziljania

Anëtar i Nderuar
Psikologja nga Hamburgu, Angelika Fas zbulon çka ngjyra juaj e preferuar flet për ju...

ROZE: triku juaj- qëllimet e vogla

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra rozë e nxit aftësinë e të menduarit. Disa detaje të tilla në tavolinë tuaj të punës do të bëjnë mrekulli të vërtetë. Nëse ngjyra juaj e preferuar është rozë:
Ju jeni të gjallë dhe keni sens për detaje. Ia vendosni vetës qëllime të vogla dhe dini ta shpërbleni vetën për suksesin e arritur. Punët më të mëdha për ju nganjëherë paraqesin ngarkesë andaj preferoni t’ua lini të tjerëve.

VJOLLCE: ju jeni krijues

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra vjollce nënkupton kreativitet dhe prirje ndaj artit. Muret e ngjyrosura në vjollce do t’iu relaksojnë dhe qetësojnë. Nëse ngjyra juaj e preferuar është vjollcë:
Juve iu pëlqen ekstravaganca, jeni krijues dhe dini të pikturoni, shkruani apo merreni me dekorime. Shumica konsiderojnë se jeni kokëfortë, por kush iu njeh e di se sa keni rëndësi për të. Ju keni stil që kënaqet me ushqim ekzotik.

VERDHA: çdo ditë është fillim i ri

اka do të thotë kjo ngjyrë:
E verdha heq mendimet e këqija, inspiron dhe vepron duke iu nxitur. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e verdha:
Ju që herët në mëngjes jeni të zgjuar dhe plot pritje të ditës së re. Jeni plot ide e nëse rastësisht vjen deri tek grindja ju dini t’i pajtoni palët në konflikt. Atmosfera harmonike ka rëndësi për ju. Ju pëlqen puna ekipore dhe keni sens për humor.

KUQE: pasion, forcë dhe dominim

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e kuqe mban forcën dhe dominimin. Kush dëshiron të jetë i vërejtur do të vesh diçka të kuqe dhe me këtë të tregojë natyrën pasiononte dhe impulsivitetin. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e kuqe:
Ju jeni luanësh e vërtet. Plot vetëbesim, çka synoni këtë e realizoni. Nuk iu pëlqen t’iu komandojnë. Andaj grindeni shpesh po ata që ju njohin e dinë se jeni të ndjeshëm, madje edhe romantik. Në lidhje jeni të pasionuar dhe merrni iniciativë.

PORTOKALLET: ju e njihni vetëm pozitiven

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e portokallit flet për njeri të hapur dhe të gatshëm për shoqërim. Ndreq disponimin dhe kuzhina me këtë ngjyrë do të freskojë në orët e hershme të mëngjesit edhe gjumashet me të mëdhenj. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e portokallit:
Ju jeni të gëzuar dhe të kthjellët dhe gjithçka e shihni vetëm në anën pozitive. Me lehtësi iu leni përshtypje të tjerëve. Ndryshimi i planit për ju nuk paraqet kurrfarë problemi. Përveç kësaj ju kënaqeni në kontakt fizik- përqafimet e miqve dhe njerëzve të afërt kanë rëndësi për ju.

KAFET: do t’ia dal, sigurisht!

اka do të thotë kjo ngjyrë:
E kafetë nënkupton qetësi, durim dhe qëndrueshmëri. Nëse jeni nën stres, vishni diçka ngjyrë kafe dhe do ta keni më lehtë. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e kafet:
Ju jeni praktik, me këmbëngulje i ndiqni qëllimet tuaja dhe dini të kënaqeni. Vështirësitë nuk mund t’iu qesin nga takti: gjithmonë gjeni zgjidhje e cila i kënaq të gjithë.


GJELBERT: ngjyra e vetëbesimit

اka do të thotë kjo ngjyre:
E gjelbra shton koncentirmin. Këshilla: kur shkoni në bisedë të rëndësishme vishni diçka të gjelbër. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e gjelbër:
Ju jeni person i besueshëm dhe i gatshëm që të dëgjoni gjithkënd. Për ju ka rëndësi siguria, por njëkohësisht jeni të hapur ndaj opinionit.

ZEZA: elegancë, kokëfortësi, sharmë

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e zezë ka efekte të misterit. Nëse visheni në të zeza do të dukeni elegante dhe sharmante. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e zeza:
Iu bënë që rrethi ta ketë vëmendjen tek ju, e jo në gardërobën tuaj. Kur duhet të sillni vendim nuk i merrni parasysh ndjenjat por vetëm argumentet.

KALTER: uji i qetë rrënon bregun...

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e kaltër simbolizon miqësinë, qetësinë dhe baraspeshën e brendshme. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e kaltër:
Ju shpesh dukeni si me kokë në re, por gjithmonë jeni aty për t’iu ndihmuar miqve. Dini t’i vlerësoni mirë mundësitë tuaja, por edhe njerëzit rreth jush.

BARDHE: vetëm pa kaos!

اka do të thotë kjo ngjyrë: :
E bardha është simbol i rendit dhe pastërtisë por edhe rezervave. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e bardha:
Ju jeni shumë të ndjeshëm. E doni pastërtinë dhe situatën e qartë. Në rrethin tuaj gjithçka duhet të jenë në rregull. Dini të caktoni prioritete në punë, ashtu edhe në jetën private.


express
 

Adrenalina

GoC TiR0né
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

ZEZA: elegancë, kokëfortësi, sharmë

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e zezë ka efekte të misterit. Nëse visheni në të zeza do të dukeni elegante dhe sharmante. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e zeza:
Iu bënë që rrethi ta ketë vëmendjen tek ju, e jo në gardërobën tuaj. Kur duhet të sillni vendim nuk i merrni parasysh ndjenjat por vetëm argumentet.
 

braziljania

Anëtar i Nderuar
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

ROZE: triku juaj- qëllimet e vogla

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra rozë e nxit aftësinë e të menduarit. Disa detaje të tilla në tavolinë tuaj të punës do të bëjnë mrekulli të vërtetë. Nëse ngjyra juaj e preferuar është rozë:
Ju jeni të gjallë dhe keni sens për detaje. Ia vendosni vetës qëllime të vogla dhe dini ta shpërbleni vetën për suksesin e arritur. Punët më të mëdha për ju nganjëherë paraqesin ngarkesë andaj preferoni t’ua lini të tjerëve.
 

Karamele Zana

Anëtar i Nderuar
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju


VERDHA: çdo ditë është fillim i ri
Nëse ngjyra juaj e preferuar është e verdha:
Ju që herët në mëngjes jeni të zgjuar dhe plot pritje të ditës së re. Jeni plot ide e nëse rastësisht vjen deri tek grindja ju dini t’i pajtoni palët në konflikt. Atmosfera harmonike ka rëndësi për ju. Ju pëlqen puna ekipore dhe keni sens për humor.

PORTOKALLET: ju e njihni vetëm pozitiven
Nëse ngjyra juaj e preferuar është e portokallit:
Ju jeni të gëzuar dhe të kthjellët dhe gjithçka e shihni vetëm në anën pozitive. Me lehtësi iu leni përshtypje të tjerëve. Ndryshimi i planit për ju nuk paraqet kurrfarë problemi. Përveç kësaj ju kënaqeni në kontakt fizik- përqafimet e miqve dhe njerëzve të afërt kanë rëndësi për ju.


Jam midis ketyre te dyja... E verdha dhe portokallia me pelqejne shume!
 

sensuu

sweet
V.I.P
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

mua me pelqen e kalter.........edhe e kuqe :D
 

sensuu

sweet
V.I.P
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

edhe e bardhe
 

braziljania

Anëtar i Nderuar
Ngjyrat zbulojne personalitetin

Portokallي. Femër që të bjen në sy dhe e hedhur. E vetsigurt, që nuk ka frikë prej gjërave eksituese.


E zezë. E zgjuar dhe vetsigurt. Nuk don të ketë të bëjë me ndonjë që gjuan për femra në plazh, por parapëlqen tipat qesharakë.


Rozë. Din sesi të dëfrejë veten dhe të tjerët. ثshtë e pavarur dhe mbështetet në forcat e saj.


E kuqe. I pëlqejnë sfidat. ثshtë sportive dhe e jeton çdo çast të jetës.


E bardhë. Ngjyra që të bjen më tepër në sy. Zakonisht serioze dhe nuk parapëlqen të tërheqë të tjerët me shikime.
Beqarët e virgjër zgjedhin ngjyrën e bardhë.


E gjelbërt. Femër me një ngrohtësi të natyrshme. Urren fjalët e stërholluara mbi seks që mund t´i thonë meshkujt që e gjuajnë.


E kaltër. Kjo ngjyrë nuk u këshillohet femrave. Njerëzit do ti vinin në lojë. Ngjyra blu e errët u lëshon të tjerëve sinjale depresive.

ikubinfo*
 

Zana1

Braveheart
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

Psikologja nga Hamburgu, Angelika Fas zbulon çka ngjyra juaj e preferuar flet për ju...ZEZA: elegancë, kokëfortësi, sharmë

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e zezë ka efekte të misterit. Nëse visheni në të zeza do të dukeni elegante dhe sharmante. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e zeza:
Iu bënë që rrethi ta ketë vëmendjen tek ju, e jo në gardërobën tuaj. Kur duhet të sillni vendim nuk i merrni parasysh ndjenjat por vetëm argumentet.BARDHE: vetëm pa kaos!

اka do të thotë kjo ngjyrë: :
E bardha është simbol i rendit dhe pastërtisë por edhe rezervave. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e bardha:
Ju jeni shumë të ndjeshëm. E doni pastërtinë dhe situatën e qartë. Në rrethin tuaj gjithçka duhet të jenë në rregull. Dini të caktoni prioritete në punë, ashtu edhe në jetën private.


express

Shume e vertete :qershi:
 

KENT

Anëtar i ri
Pe: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

Bardhe e Zi si televizorat "LURA" lol lol lol
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

VJOLLCE: ju jeni krijues

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra vjollce nënkupton kreativitet dhe prirje ndaj artit. Muret e ngjyrosura në vjollce do t’iu relaksojnë dhe qetësojnë. Nëse ngjyra juaj e preferuar është vjollcë:
Juve iu pëlqen ekstravaganca, jeni krijues dhe dini të pikturoni, shkruani apo merreni me dekorime. Shumica konsiderojnë se jeni kokëfortë, por kush iu njeh e di se sa keni rëndësi për të. Ju keni stil që kënaqet me ushqim ekzotik.

KALTER: uji i qetë rrënon bregun...

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e kaltër simbolizon miqësinë, qetësinë dhe baraspeshën e brendshme. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e kaltër:
Ju shpesh dukeni si me kokë në re, por gjithmonë jeni aty për t’iu ndihmuar miqve. Dini t’i vlerësoni mirë mundësitë tuaja, por edhe njerëzit rreth jush.

Ajo me pikture sme perket fare po nejse pak a sh te tjerat po.
 

VIP

V.I.P
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

ZEZA: elegancë, kokëfortësi, sharmë

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e zezë ka efekte të misterit. Nëse visheni në të zeza do të dukeni elegante dhe sharmante. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e zeza:
Iu bënë që rrethi ta ketë vëmendjen tek ju, e jo në gardërobën tuaj. Kur duhet të sillni vendim nuk i merrni parasysh ndjenjat por vetëm argumentet.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

E kuqja dhe e kaltera.
 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

ROZE: triku juaj- qëllimet e vogla

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra rozë e nxit aftësinë e të menduarit. Disa detaje të tilla në tavolinë tuaj të punës do të bëjnë mrekulli të vërtetë. Nëse ngjyra juaj e preferuar është rozë:
Ju jeni të gjallë dhe keni sens për detaje. Ia vendosni vetës qëllime të vogla dhe dini ta shpërbleni vetën për suksesin e arritur. Punët më të mëdha për ju nganjëherë paraqesin ngarkesë andaj preferoni t’ua lini të tjerëve.

ZEZA: elegancë, kokëfortësi, sharmë

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e zezë ka efekte të misterit. Nëse visheni në të zeza do të dukeni elegante dhe sharmante. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e zeza:
Iu bënë që rrethi ta ketë vëmendjen tek ju, e jo në gardërobën tuaj. Kur duhet të sillni vendim nuk i merrni parasysh ndjenjat por vetëm argumentet.
 

AnGeLiC

VIP
V.I.P
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

KALTER: uji i qetë rrënon bregun...

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e kaltër simbolizon miqësinë, qetësinë dhe baraspeshën e brendshme. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e kaltër:
Ju shpesh dukeni si me kokë në re, por gjithmonë jeni aty për t’iu ndihmuar miqve. Dini t’i vlerësoni mirë mundësitë tuaja, por edhe njerëzit rreth jush.

Nuk eshte se kam ndonje ngjyre konkrete por zgjodha kete se me kane thene qe me shkon!
Sa per ato qe thote i ka rene ne te... :p
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

Une kam bojeqiell t ehapur dhe roze
 

Vvetoni

Larguar
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

E bardha dhe e zeza janë ngjyrat e mia të preferuara.
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
V.I.P
Titulli: Ngjyra juaj e preferuar flet për ju

Kuq e zi eshte e imja :D
 

vajza e detit

Anëtar i Respektuar


KUQE: pasion, forcë dhe dominim

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e kuqe mban forcën dhe dominimin. Kush dëshiron të jetë i vërejtur do të vesh diçka të kuqe dhe me këtë të tregojë natyrën pasiononte dhe impulsivitetin. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e kuqe:
Ju jeni luanësh e vërtet. Plot vetëbesim, çka synoni këtë e realizoni. Nuk iu pëlqen t’iu komandojnë. Andaj grindeni shpesh po ata që ju njohin e dinë se jeni të ndjeshëm, madje edhe romantik. Në lidhje jeni të pasionuar dhe merrni iniciativë.


GJELBERT: ngjyra e vetëbesimit

اka do të thotë kjo ngjyre:
E gjelbra shton koncentirmin. Këshilla: kur shkoni në bisedë të rëndësishme vishni diçka të gjelbër. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e gjelbër:
Ju jeni person i besueshëm dhe i gatshëm që të dëgjoni gjithkënd. Për ju ka rëndësi siguria, por njëkohësisht jeni të hapur ndaj opinionit.

ZEZA: elegancë, kokëfortësi, sharmë

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e zezë ka efekte të misterit. Nëse visheni në të zeza do të dukeni elegante dhe sharmante. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e zeza:
Iu bënë që rrethi ta ketë vëmendjen tek ju, e jo në gardërobën tuaj. Kur duhet të sillni vendim nuk i merrni parasysh ndjenjat por vetëm argumentet.


BARDHE: vetëm pa kaos!

اka do të thotë kjo ngjyrë: :
E bardha është simbol i rendit dhe pastërtisë por edhe rezervave. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e bardha:
Ju jeni shumë të ndjeshëm. E doni pastërtinë dhe situatën e qartë. Në rrethin tuaj gjithçka duhet të jenë në rregull. Dini të caktoni prioritete në punë, ashtu edhe në jetën private.


express

Ngjyrat e mia te preferuara
 

jana80

Super Moderator
Themelues
Ngjyrat e mija jan tre e kaltra e gjelbra dhe rosa antike jo roze normale....
 

Rrelse

Zikaltër⚫?
Të gjitha më shkojnë por të bardhën e dashuroj.
 

MasteR

I'm offline

MasteR

I'm offline

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
E gjelbere e bardhe..,.
Po po dicka kapi:p
 

MireSeIthemUn

Antarë i Respektuar
ZEZA: elegancë, kokëfortësi, sharmë

اka do të thotë kjo ngjyrë:
Ngjyra e zezë ka efekte të misterit. Nëse visheni në të zeza do të dukeni elegante dhe sharmante. Nëse ngjyra juaj e preferuar është e zeza:
Iu bënë që rrethi ta ketë vëmendjen tek ju, e jo në gardërobën tuaj. Kur duhet të sillni vendim nuk i merrni parasysh ndjenjat por vetëm argumentet.
 
Top