• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Nga jeni me origjin dhe ku jetoni aktualisht?

Imp4cT

Not Serious Member
I have a dream!

I dashur babagjysh, vitin tjeter dua qe ne kete teme te them jam nga Çerma e jetoj ne Angli...:p

Flm dhe uroj mos te fshish serish sumen me kerkesen time!
 
Top